Tietosuojakäytäntö

JOHDANTO
Osana tehtäviämme tarjota luottoa kaikille COFINANCEissä keräämme ja käytämme tietoja sinusta, asiakkaistamme ja toimittajistamme. Asiakkaat. Jos muutamme tietosuojakäytäntöjämme, saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä. Jos muutokset ovat olennaisia, ilmoitamme niistä sinulle (esim. COFINANCEin ylläpitäjän käyttöliittymän kautta tai sähköpostitse).

Arvomme
Luottamus on COFINANCE-alustan perusta. Tähän perustaan kuuluu luottamus siihen, että käsittelemme tietojasi asianmukaisesti. Tuotteidemme ja palveluidemme kehittämisessä meitä ohjaavat kolme pääarvoa. Näiden pitäisi auttaa sinua ymmärtämään paremmin, miten suhtaudumme tietoihin ja yksityisyyteen.

Tietosi kuuluvat sinulle
Harkitsemme tarkkaan, millaisia tietoja tarvitsemme palveluidemme tarjoamiseen, ja pyrimme rajoittamaan keräämämme tiedot siihen, mitä todella tarvitsemme. Poistamme tai anonymisoimme tällaiset tiedot mahdollisuuksien mukaan, kun emme enää tarvitse niitä. Parantaessaan palveluitamme insinöörimme tekevät tiivistä yhteistyötä tietosuoja- ja tietoturvaryhmiemme kanssa noudattaakseen suunnitteluprosessia, jossa otetaan huomioon näiden tietojen yksityisyys. Näissä prosesseissa pääperiaatteemme on, että tietosi kuuluvat sinulle, ja tavoitteenamme on käyttää tietojasi vain sinun hyödyksesi.

Suojelemme tietojesi yksityisyyttä
Jos kolmas osapuoli pyytää pääsyä henkilötietoihisi, emme jaa niitä, ellet anna siihen lupaa tai ellei meitä vaadita siihen laissa. Jos meidän on lakisääteisesti jaettava henkilötietojasi, ilmoitamme siitä sinulle etukäteen, ellei laki sitä kiellä.

Autamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita täyttämään luottamuksellisuusvelvoitteensa.
Monilla COFINANCEin kanssa työskentelevillä asiakkailla ja kumppaneilla ei ole omaa tietosuojatiimiä. Mielestämme on kuitenkin tärkeää auttaa niitä täyttämään tietosuojavelvoitteensa. Tätä varten pyrimme tarjoamaan palveluja, jotka eivät pakota asiakkaitamme loukkaamaan yksityisyyttä. Tarjoamme myös yksityiskohtaisia usein kysyttyjä kysymyksiä, dokumentaatiota ja valkoisia kirjoja tärkeimmistä tietosuoja-aiheista. Vastaamme myös saamiimme tietosuojaan liittyviin kysymyksiin.

Miksi käsittelemme tietojasi?
Miksi käsittelemme tietojasi? Käsittelemme tietojasi yleensä silloin, kun se on tarpeen sopimusvelvoitteen täyttämiseksi (esimerkiksi luottohakemuksesi käsittelemiseksi COFINANCEin kanssa). Tai jos meidän tai jonkun yhteistyökumppanimme on käytettävä henkilötietojasi luottohakemukseesi liittyvästä syystä. EU:n lainsäädännössä näitä syitä kutsutaan "oikeutetuiksi eduiksi". Näihin "oikeutettuihin etuihin" kuuluvat seuraavat:
ehkäistä riskejä ja petoksia
kysymyksiin vastaaminen tai muunlaisen avun antaminen
tarjota ja parantaa palveluja
laatia raportteja ja analyysejä
testata lisäpalveluja
Käsittelemme henkilötietoja vain näiden "oikeutettujen etujen" puitteissa ja harkittuamme mahdollisia yksityisyyteen kohdistuvia riskejä. Esimerkiksi varmistamalla tietosuojakäytäntöjemme selkeän läpinäkyvyyden, tarjoamalla sinulle mahdollisuuden hallita henkilötietojasi tarvittaessa, rajoittamalla säilyttämiämme tietoja, rajoittamalla sitä, mitä teemme tiedoillasi, kenelle lähetämme niitä, kuinka kauan säilytämme niitä tai mitä teknisiä toimenpiteitä käytämme niiden suojaamiseksi.

Yksi tapa, jolla autamme asiakkaita työskentelemään COFINANCEin kanssa, on käyttää tekniikoita, kuten "koneoppimista" (EU:n lainsäädännössä tätä kutsutaan "automatisoiduksi päätöksenteoksi"), joka auttaa meitä parantamaan palveluitamme. Kun käytämme koneoppimista, joko (1) prosessissa on edelleen mukana ihminen (eikä se siis ole täysin automatisoitu) tai (2) käytämme koneoppimista tavalla, jolla ei ole merkittäviä vaikutuksia yksityisyyteen.

Voimme käsitellä henkilötietojasi, jos olet antanut siihen suostumuksesi. Erityisesti silloin, kun meillä ei ole muuta oikeusperustaa tietojen käsittelylle, kun tietosi on poimittu ja niihin on jo liitetty suostumus tai kun laki edellyttää, että pyydämme suostumuksesi joidenkin rahoituspalvelujemme yhteydessä. Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi muuttamalla viestintävalintojasi, peruuttamalla viestiemme tilaukset tai ottamalla meihin yhteyttä.

Oikeutesi tietojasi kohtaan
Uskomme, että sinun pitäisi pystyä käyttämään ja hallitsemaan omia henkilökohtaisia tietojasi asuinpaikastasi riippumatta. Riippuen siitä, miten teet yhteistyötä COFINANCE:n kanssa, sinulla voi olla oikeus pyytää saada tutustua, korjata, muuttaa, poistaa, siirtää toiselle rahoituslaitokselle, rajoittaa tai vastustaa henkilötietojesi tiettyä käyttöä. Emme peri sinulta korkeampaa maksua tai tarjoa sinulle eritasoista palvelua, jos käytät yksityisyydensuojaa koskevia oikeuksiasi.

Jos saat lainaa COFINANCE:lta ja haluat käyttää näitä luottotietojasi koskevia oikeuksia, ota meihin yhteyttä.

Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme pyyntöön, voit ottaa meihin yhteyttä asian ratkaisemiseksi. Sinulla on myös oikeus ottaa milloin tahansa yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen.

Lopuksi, koska lauseelle "älä seuraa" ei ole yhteistä tulkintaa, signaalin on tarkoitus tarkoittaa, että emme reagoi näihin signaaleihin tietyllä tavalla.

Minne lähetämme tietosi?
Olemme ranskalainen laitos, mutta käsittelemme ja käsittelemme tietoja, jotka ovat peräisin ihmisiltä eri puolilta maailmaa. Palvelujemme tarjoamisen yhteydessä saatamme lähettää henkilökohtaisia tietojasi maakuntasi, alueesi, läänisi, maasi tai osavaltiosi ulkopuolelle, myös Yhdysvaltoihin. Näihin tietoihin voi soveltaa niiden maiden lakeja, joihin lähetämme ne. Kun lähetämme tietojasi rajojen yli, suojaamme niitä ja pyrimme lähettämään ne vain maihin, joissa on tiukat tietosuojalait.

Enfin, alors que nous faisons de notre mieux pour protéger vos informations personnelles, nous pouvons parfois être légalement tenus de les divulguer (par exemple, si nous recevons une ordonnance judiciaire valide). Pour en savoir plus sur la manière dont nous répondons à ces demandes, veuillez consulter nos Directives pour les demandes juridiques.

Miten suojaamme tietojasi?
Tiimimme työskentelevät väsymättä suojellakseen tietojasi ja varmistaakseen alustamme turvallisuuden ja eheyden.

Miten käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita?
Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita verkkosivustollamme ja tarjotessamme palveluitamme.

Miten voit ottaa meihin yhteyttä?
Jos haluat tiedustella, esittää kysymyksen tai Lähetä hakemus luottoa, lähetä meille pyyntö luottohakemuslomakkeemme kautta. Jos haluat Lähetä hakemus oikeudellisesti sitovaa pääsyä jonkun toisen henkilön henkilötietoihin (esimerkiksi jos sinulla on haaste tai tuomioistuimen määräys), katso ohjeemme oikeudellisia pyyntöjä varten.